mammamuwlin.blogg.se

En blogg som kommer att handla om mitt liv som småbarnsförälder, fru och allt vad det kan innebära. Tanken är att det kommer att bli en del inlägg om mat och bakning och annat som jag kommer att tänka på med. Ni kommer att märka att aktiviteten går upp och ner ganska mycket här då jag kan ha långa perioder där jag knappt ser åt datorn, men jag gör så gott jag kan.

Dagis, jul, livet som sådant

Publicerad 2013-12-21 09:48:35 i Vardag,

Ojoj! Nu har jag lite att skriva ikapp tror jag.
 
Jag har börjat jobba igen och Bus går på dagis - där hon stormtrivs! På dagis är hon så gott som nappfri och använder den bara när hon ska sova middag vilket känns jättebra. Ett steg åt rätt håll, eller hur?
 
Jag jobbar på och får min första ordentliga lön nu, vilket känns rätt bra. Jag tycker ändå inte attjag  jobbar för mycket heller, jag får tid med Bus och familjen och det gillar jag. 
 
Julen då.. Jag har bakat en del godis (big surprise ;) )och fixat klappar som antagligen inte lär komma hem innan jul, men så kan det gå när man är för sent ute. Ska handla det sista i dagarna här nu, det ska bli såååå kul att slåss med alla andra julshoppare, men så är det.
 
Jag saknar snön. Jättemycket. Jag vill kunna ta ut pulkan till Bus och köra runt på henne, hon älskade det! Jag hann inte ens få kort på det, det stöe mig nog mest.
jag har iallafall kort på henne när hon lussade på dagis, hon var världens sötaste pepparkaksgumma!
 
nu måste jag gå upp och styra lite tror jag, det är en liten (och en pappa) som vill ha min uppmärksamhet nu ;)
 
Hej på er och ha en riktigt God Jul nu!!

Om

Min profilbild

Muwlin

Jag är en tjej på 25 år, gift med världens underbaraste man och mamma till världens finaste lilla dotter. Jag har nyligen återfått min passion för mat och framförallt bakning så det kan bli mycket gott gjort här hemma.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela